Zi plină de victorii pentru juniorii Academiei

Zi plină de victorii pentru juniorii Academiei

Ultima zi a lunii martie a fost una specială pentru grupele de juniori ale Academiei, antrenate de Alexandru Roibu, Monica Iștoc și Ionuț Georgescu (coordonator).

Echipa de juniori 4 a câștigat faza pe euroregiune RO3 din Campionatul Național (organizată la Mioveni și Pitești), mergând de pe locul 1 la faza semifinală, iar echipa de juniori 3 s-a impus, de asemenea, într-un meci contând pentru etapa a patra din faza Grupelor Speranță.

La juniori 4, după succesele cu ACS Viitorul Pitești, scor 41-23 (26-14), respectiv cu Tricolorul Breaza, scor 28-20 (16-10), au urmat, astăzi, încă două victorii în grupa preliminară, cu CSM Alexandria, scor 36-7 (18-3), respectiv cu CSȘ Călărași, scor 45-6 (25-4), Academia adjudecându-și primul loc în clasamentul Grupei A, cu maximum de puncte.

Astfel, a jucat finala pentru locul 1 a fazei pe euroregiune RO3, în compania câștigătoarei din Grupa B, CSM Ploiești, iar Academia s-a impus și în acest meci, scor 28-18 (12-8).

Lotul de jucători a fost alcătuit din Mihai Baciu – Mihnea Moncea, Ștefan Buzoian, Ianis Barbu, Iulian Luca, Eduard Nedelcu, Cezar Cazan, David Niculae, Mihnea Gheorghe, Octavian Buzea, Teodor Roșu, Alexandru Ioniță, Andrei Ioniță, Ayan Neagu, Rareș Tatu, Filip Cazan.


Echipa de juniori 3 a evoluat, la Brazi, întâlnind pe ACS Avatar Brașov, Academia câștigând cu scorul de 35-26 (16-11).

Lotul de jucători a fost următorul: Cristian Anton, Ștefan Dumitru, David Cioboată – Liviu Barbu 8 goluri, Denis Georgescu 7, Carlo Zamfir 4, Luca Stoica 4, Cristian Costache 3, Vlad Chiotoroiu 3, Rareș Carp 2, Mihai Ionel 1, Cosmin Ionel 1, Justin Plăcintă 1, Alexandru Chiotoroiu 1, Tudor Luca, Ayan Ghinescu.

Cu acest succes, Academia se clasează pe locul 1 în Grupa Speranță 2, cu 8 puncte, la egalitate cu CSȘ Făgăraș și CSȘ Sighișoara, dar cu un golaveraj superior față de acestea.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *