Victorii pentru echipele de juniori III

Victorii pentru echipele de juniori III

În weekend, ambele echipe de la Academia Junior Ploiești din Campionatele Naționale de juniori III au reușit să se impună. Mai întâi, sâmbătă, a fost rândul băieților pregătiți de Adrian Năstase și Alexandru Roibu, care au câștigat pe terenul echipei Clubului Sportiv Școlar Tecuci, scor 28-18 (13-8).

Pentru Academia Junior a reprezentat a treia victorie a sezonului, în cele șapte partide disputate în seria C, cu 10 puncte (4 puncte bonus pentru respectarea cerințelor de talie), ocupând locul al cincilea.

Echipa a evoluat în următoarea formulă: Eduard Măsală, Sebastian Nica – Roberto Lazăr 10 goluri, Geani Iancu 8, Darius Matache 4, Andre Gheorghe 4, Alexandru Adetu 2, Luca Manea, Alexandru Popescu, David Alexandrescu, Marco Stan.

Duminică, fetele pregătite de Claudiu Ghesoiu și Laurențiu Jugănaru au evoluat în Sala “Olimpia”, în duelul cu echipa Clubului Sportiv Școlar Ploiești. Academia Junior a câștigat cu scorul de 35-24 (16-10), reprezentând al patrulea succes stagional, în Seria D, din opt meciuri disputate, ajungând la 8 puncte în clasament (ocupând locul al nouălea), însă fără niciun punct bonus ca urmare a faptului că nu îndeplinește condițiile cu privire la jucătoarele de talie.

Academia a jucat în următoarea formulă: Mihaela Rădoiu, Bianca Dracea – Anelise Grigorescu 17 goluri, Diana Lefter 9, Ana Grigore 5, Raluca Stoica 2, Alexandra Constantin 1, Adriana Militaru 1, Ana Rândunica, Valeria Toader, Ioana Tănase, Ingrid Cismaru.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *