Victorie, la primul meci al anului din campionatul junioarelor III

Victorie, la primul meci al anului din campionatul junioarelor III

Echipa de junioare III a Academiei Junior a disputat, astăzi, primul meci din 2022, primind replica formației CSȘ Ploiești, în cadrul etapei a X-a, din Seria F a campionatului. Conduse de pe margine de Alexandru Roibu și Laurențiu Jugănaru, junioarele Academiei au reușit să bifeze o nouă victorie, chiar și într-un efectiv redus, cu numai zece jucătoare.

Academia nu a avut un debut foarte bun de meci, aflându-se în urmărirea adversarelor în prima secvență a jocului, cedată la limită, în cele din urmă, scor 13-14, după ce a recuperat un deficit de trei goluri.

În partea secundă, jucătoarele Academiei s-au trezit la scorul de 1-3, moment în care au preluat inițiativa și nu au mai cedat-o până la final. Astfel, printr-o serie de cinci goluri consecutive, Academia a ajuns în frunte, adjudecându-și secvența a doua de joc, cu scorul de 11-9.

Ultima parte a meciului a fost controlată de „junioare”, care s-au desprins la patru goluri spre mijlocul reprizei, ecart menținut până la final, scor 12-8.

Astfel, Academia Junior s-a impus cu scorul de 36-31 și se menține pe locul secund în clasament, cu 36,5 puncte.

În meciul de astăzi au jucat Diana Anton, Olguța Dan – Diana Lefter 14 goluri, Diana Marin 14, Daria Comendant 4, Andrada Caloian 3, Raluca Stoica 1, Alessia Dumitru, Elena Răducan, Ștefania Ioan.

În etapa următoare, Academia Junior are programată deplasarea pe terenul echipei ACS Transilvania Brașov, în data de 29 ianuarie.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *