Un egal cât o victorie, la junioare III

Un egal cât o victorie, la junioare III

Echipa de junioare III de la ACS Academia Junior Ploieşti a obţinut, joi seară, un egal cât o victorie, în deplasare, pe terenul celor de la ACS Olimpic Mizil, într-un meci contând pentru etapa a XII-a din Seria D a Campionatului Naţional. Deşi scorul indicat pe tabelă a fost unul de egalitate, meciul a însemnat un succes pentru Academia Junior, prin atitudinea pe care micuţele sportive au arătat-o pe teren.

Jucătoarele pregătite de Ionuţ Georgescu şi Claudiu Ghesoiu au avut, în mare parte, iniţiativa în prima jumătate a meciului, însă gazdele au egalat, spre final, preluând conducerea, rezultatul la pauză fiind, în cele din urmă, unul de egalitate, scor 13-13.

În partea secundă, gazdele au început mai bine, dar Academia Junior a revenit în joc, iar spre final chiar s-a desprins la două goluri. Olimpic Mizil a replicat, revenind în frunte, însă elevele pregătite de Georgescu şi Ghesoiu au demonstrat tărie de caracter şi au întors rezultatul. Nu a fost, totuşi, suficient, gazdele egalând în final, meciul încheindu-se cu scorul de 25-25.

Însă, pentru Academia Junior – care, din start, avea o misiune imposibilă să avanseze în faza a doua a campionatului, ca urmare a faptului că nu îndeplineşte condiţiile de talie – meciul a reprezentat un pas înainte în formarea unei adevărate echipe, cu jucătoare care îşi doresc performanţa, în perspectiva viitorului.

Pentru ACS Academia Junior au evoluat următoarele jucătoare: Bianca Dracea, Mihaela Rădoiu – Anelisse Grigorescu 9 goluri, Diana Lefter 9, Raluca Stoica 3, Ioana Tănase 2, Ana Rândunica 1, Ana-Maria Grigore 1, Adriana Militaru, Alexandra Constantin, Valeria Toader, Andrada Caloian, Daria Comendant, Adriana Sîrbu, Ingrid Cizmaru, Diana Anton.

În etapa următoare, Academia Junior va primi replica echipei LPS Piteşti, duminică, 8 decembrie, de la ora 15:00, în Sala Polivalentă din Brazi.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *