Să ne cunoaștem mai bine: Daniela Toader

Să ne cunoaștem mai bine: Daniela Toader

În cadrul acestei rubrici, îi vom cunoaște mai bine pe copiii care fac parte din familia ACS Academia Junior.

Mă numesc Daniela Valeria Toader și sunt născută în data de 19.02.2006. Ultima dată când m-am măsurat, aveam 1.60 m, iar greutatea mea variază între 57 și 59 kg. Sunt elevă în clasa a VII-a, la Școala Gimnazială Nr. 1 din Mizil. Am un frate mai mic, care, la rândul lui, practică handbal.

Eu practic acest sport din clasa a V-a, în toamna acestui an se vor împlini trei ani. Înainte de handbal, am mai încercat și alte activități, precum dansul sportiv.

La școală, prefer orele de Limba și literatura română, Istorie și, cu siguranță, de Educație fizică și sport.

La handbal ocup postul de inter, care îmi place foarte mult. Am mai jucat, de asemenea, și pe postul de pivot, la Mizil, un post pe care aș juca în continuare cu drag.

Una dintre jucătoarele mele preferate este Elizabeth Omoregie, care joacă la CSM București, iar jucătoarea română de care îmi place este, bineînțeles, Cristina Neagu. Dintre jucătoarele care evoluează în străinătate, handbalista mea preferată este Majda Mehmedovic.

Peste zece ani, mă văd terminând o facultate. Momentan, oscilez între o academie militară și un domeniu artistic, precum teatru. Două lucruri total diferite, dar care îmi plac foarte mult. În legătură cu handbalul, îmi doresc să continui activitatea, iar în viitor poate să urmez și școala de arbitraj.

Într-o echipă sunt de părere că munca depusă, înțelegerea și comunicarea între noi sunt cele mai importante aspecte. Consider că încurajarea colegilor este mult mai folositoare decât dacă i-am certa.

Îmi place să mă uit la meciuri de handbal, fie din campionatul românesc, fie din străinătate. Mi se pare că româncele au un sistem de joc care funcționează bine de cele mai multe ori.

O fostă mare glorie a handbalului românesc a fost Gheorghe Gruia, jucător care a fost numit de către IHF cel mai bun handbalist al tuturor timpurilor.

În timpul liber, îmi place să scriu povești și să merg cu bicicleta.

1 Comentariu

  • Moise Florin Posted 13 aprilie 2020 13:32

    Un copil deosebit de AMBITIOS! Mult succes DANI!
    #mandrudetine

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *