Să ne cunoaștem mai bine: Andreas Năstase

Să ne cunoaștem mai bine: Andreas Năstase

În cadrul acestei rubrici, îi vom cunoaște mai bine pe copiii care fac parte din familia ACS Academia Junior.

Mă numesc Andreas Mihnea Năstase și m-am născut pe data de 10 octombrie 2006. Am înălțimea de 1.75 m și greutatea de 52 kg, iar mâna mea îndemânatică este cea dreaptă.

Practic handbal de un an și șase luni și am mai practicat, anterior, pentru o lună, baschet. La școală, materiile mele preferate sunt matematica, limba engleză, biologia și chimia.

La handbal, postul pe care joc cel mai des este de extremă stânga, dar pot juca și inter pe aceeași parte. Îmi doresc să joc și centru.

Handbalistul meu preferat din România este Ionuț Georgescu, de la CSA Steaua București, iar handbalistul meu preferat din străinătate este Luka Cindrić, din Croația, care joacă la clubul Barcelona Lassa.

Peste 10 ani mă văd practicând handbal la un nivel mai ridicat.

Cel mai important într-o echipă este unitatea, deoarece trebuie să ne ajutăm unul pe celălalt. Într-un meci în care suntem conduși, este important să-ți încurajezi colegul, deoarece astfel îi poți oferi pozitivitate.

Urmăresc, în general, meciuri de handbal la televizor, de obicei din campionate din străinătate. Echipa de club care m-a impresionat cel mai mult ca stil de joc este Barcelona Lassa, datorită consistenței și agilității.

Nu cunosc și nu am văzut jucând foste mari glorii ale handbalului românesc, dar am auzit despre Vasile Stângă, Nicolae Munteanu, Cezar Drăgăniță și Ștefan Birtalan, jucători ai echipei Steaua București și ai echipei naționale a României. La Steaua București evoluează, în prezent, și Ionuț Georgescu, dar a jucat și tatăl meu, Adrian Năstase, câștigând o Cupă a României, două campionate naționale, participând și în cupele europene.

Hobbyul meu este desenatul, deoarece mă calmează și, în același timp, îmi testează abilitățile și tehnica.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *