S-au stabilit grupele din faza pe euroregiuni, la juniori 4

S-au stabilit grupele din faza pe euroregiuni, la juniori 4

Federația Română de Handbal a anunțat grupele din faza pe euroregiuni din Campionatul Național la nivelul juniorilor 4, feminin și masculin.

Academia Junior s-a calificat în această fază atât la feminin, cât și la masculin.

Mai întâi vor juca fetele, junioarele antrenate de Ionuț Georgescu și Laurențiu Jugănaru fiind repartizate în Grupa C, alături de CS Dacia Mioveni 2012, ACS Tonus Călărași, ACS Piticu Fetești.

Turneul euroregiunii RO3 este organizat de AJH Prahova, la finalul acestei săptămâni, urmând să participe 16 echipe, repartizate în patru grupe de câte patru formații fiecare. Câștigătoarele grupelor se vor califica în faza semifinală.

La masculin, turneul euroregiunii RO3 se va desfășura între 30 și 31 martie, în organizarea AJH Argeș, iar juniorii pregătiți de Alexandru Roibu, Ionuț Georgescu și Monica Iștoc vor evolua în Grupa A, alături de ACS Viitorul Pitești, CSO Tricolorul Breaza, CSȘ Călărași, CSM Alexandria.

Vor participa zece echipe, repartizate în două grupe de câte cinci formații fiecare. Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica la faza semifinală.

Juniorii 4 vor pregăti participarea la faza pe euroregiune cu meciuri amicale, la finalul acestei săptămâni, la Medgidia, unde vor fi prezenți și juniorii 3, care, de asemenea, vor disputa partide de verificare.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *