Lecție învățată, la primul meci oficial al anului

Lecție învățată, la primul meci oficial al anului

După o pauză de o lună și jumătate, Campionatul Național de Handbal la juniori 3 s-a reluat, astăzi. Doar echipa B a Academiei a jucat în această rundă, a doua din returul Seriei D, oferind replica celor de la CS Brazi.

După victoria înregistrată în tur, elevii antrenorilor Ionuț Georgescu, Alexandru Roibu și Monica Iștoc au cedat în disputa de astăzi, scor 25-33 (10-15), fiind o lecție învățată pentru viitor.

Pentru Academie au jucat Cristi Anton, Denis Nițu, Ștefan Dumitru – Liviu Barbu 10 goluri, Mihai Ionel 3, Rareș Carp 2, Vlad Chiotoroiu 2, Denis Georgescu 2, Luca Stoica 2, Matei Gheorghe 1, Carlo Zamfir 1, Codruț Ana 1, Justin Plăcintă 1, Cosmin Ionel, Cristian Costache.

În urma rezultatului din această etapă, a noua din cadrul seriei, echipa B a Academiei ocupă locul al treilea, cu 12 puncte, la egalitate cu CS Brazi, dar cu golaveraj mai mic (+51, față de +53).

În următoarea etapă, echipele Academiei se vor întâlni în meci direct, partidă programată vineri, 26 ianuarie, de la ora 17:00, la Sala Polivalentă Brazi.

Câteva cadre foto de la meciul de astăzi:

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *