Juniorii III debutează la Moreni în Grupa Valoare

Juniorii III debutează la Moreni în Grupa Valoare

Echipa de juniori III a Academiei Junior debutează în faza Grupelor Valoare, evoluând, la Moreni, unde este programat turneul în care se vor juca meciurile din tur. Jucătorii pregătiţi de Adrian Năstase şi Alexandru Roibu vor juca în Grupa Valoare 2, pornind de pe locul al patrulea al clasamentului, acumulând 11,5 puncte, primele trei poziţii fiind ocupate de CSM Bucureşti (24 puncte), CSM Ploieşti (20p) şi AHC Dobrogea Sud Constanţa (13p).

Academia Junior va debuta la turneul de la Moreni vineri, jucând chiar în primul meci al zilei, de la ora 13:00, cu AHC Dobrogea Sud Constanţa. Apoi, sâmbătă, tot în primul meci al zilei, de la ora 10:30, se va confrunta cu HC “Talentul este Cheia” Bucureşti, după care, duminică, de la ora 12:40, va întâlni pe CSM Bucureşti.

Lotul care va evolua la turneul de la Moreni este următorul: Adeţu Alexandru, Anghel Cosmin, Barbu Liviu, Barbu Rareş, Enache Teodor, Leu Andrei, Năstase Andreas, Nedelcu Răzvan, Nica Sebastian, Ştefan Andrei Antonio, Vasile Luca Andrei, Andre Gheorghe, Luca Manea.

Primele două clasate din cele trei Grupe Valoare şi cele mai bune două echipe de pe locul al treilea vor avansa la Turneul Final.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *