Juniorii III debutează în campionat

Juniorii III debutează în campionat

Astăzi, echipa de juniori III a Academiei Junior debuteză în Campionatul Național, Seria D. După ce programul a fost modificat a doua oară, ieri seară, în urma testelor pozitive de coronavirus din rândul echipei CSȘ Târgoviște, anterior fiind schimbat ca urmare a retragerii celor de la Romanați Sport Caracal, Academia Junior va debuta astăzi, de la ora 13:40, la turneul care se desfășoară la Sala Sporturilor “Olimpia” din Ploieşti.

Echipa Academiei, care va fi condusă de pe margine de Alexandru Roibu şi Claudiu Ghesoiu, se va confrunta în primul meci cu CS Olimpic Mizil, după care, mâine, de la ora 11:00, va evolua în compania echipei HC Junior BB Buzău, pentru ca, în ultima zi a turneului, vineri, să întâlnească echipa CSM Ploieşti, de la ora 13:40.

Lotul echipei Academia Junior pentru acest turneu este următorul: Adetu Alexandru, Anghel Cosmin, Barbu Liviu, Barbu Rareș, Enache Teodor, Gheorghe Andre, Ilie Luca, Leu Andrei, Manea Luca, Năstase Andreas, Nedelcu Răzvan, Nica Sebastian, Stan Marco, Stanciu Elisei, Ștefan Andrei Antonio, Vasile Luca Andrei.

FRH a schimbat, în acest sezon, regulamentul la nivelul juniorilor III, meciurile fiind împărţite în trei reprize a câte 20 de minute fiecare, iar în prima echipele trebuie să joace în doar cinci jucători de câmp. Sistemul de punctaj este, şi el, diferit faţă de anii anteriori, oferindu-se două puncte pentru victoria finală, câte un punct pentru remiză, precum şi câte un punct pentru fiecare repriză câştigată şi jumătate de punct pentru egal.

Turneul al doilea al Fazei Grupelor Geografice va avea loc în perioada 10-14 martie 2021. Primele trei clasate în fiecare serie se califică în Grupele Valoare.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *