Juniorii 3, la prima victorie stagională din campionat

Juniorii 3, la prima victorie stagională din campionat

La reluarea Campionatului Național la juniori 3, după o pauză de aproape o lună, Academia Junior a reușit să obțină prima victorie din acest sezon.

Echipa antrenată de Ionuț Georgescu, Alexandru Roibu și Monica Iștoc a întâlnit, în deplasare, pe CS Orășenesc Mizil, contând pentru etapa a IV-a din Seria C.

La capătul unui joc controlat de la început până la final, Academia Junior s-a impus cu scorul de 46-23 (19-8).

Pentru echipa Academiei au jucat Cristian Anton, Denis Nițu, Ștefan Dumitru – Liviu Barbu 14 goluri, Vlad Chiotoroiu 8, Carlo Zamfir 5, Ștefan Roșu 5, Luca Stoica 4, Mihai Ionel 3, Alexandru Mărunțelu 2, Rareș Carp 2, Denis Georgescu 2, Cosmin Ionel 1, Cristian Costache, Ștefan Buzoianu.

Am făcut un joc bun, în special în apărare, au jucat toți copiii și mă bucur că începem să progresăm. Îmi doresc să creștem de la meci la meci. – Alexandru Roibu, antrenor ACS Academia Junior.

Prin acest succes, Academia a urcat pe locul al patrulea în clasament, la egalitate de puncte cu a cincea clasată, chiar viitoarea adversară, CSU Pitești, departajarea realizându-se la golaveraj.

Meciul cu echipa argeșeană este programat peste două săptămâni, pe teren propriu, și va fi unul foarte important în duelul pentru calificarea în faza următoare a campionatului, în Grupele Speranță.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *