Juniori III – Victorie în ultimul meci al seriei preliminare

Juniori III – Victorie în ultimul meci al seriei preliminare

Astăzi, la Moreni, s-a încheiat returul Seriei D din Campionatul Național de Handbal la juniori III, Academia Junior evoluând în compania celor de la CSȘ Târgoviște, în ultima partidă a zilei. Chiar dacă au cedat la limită în prima parte a meciului, scor 11-12, jucătorii pregătiți de Adrian Năstase și Alexandru Roibu au reușit să se impună, în final, scor 41-38, câștigând a doua repriză, scor 16-14, și încheind la egalitate în ultima parte, scor 14-14.

Începutul meciului a aparținut echipei dâmbovițene, care s-a desprins la 5-1 (min. 6). Academia a revenit în joc, reducând diferența la o singură lungime, în doar două minute, scor 4-5. Dar, CSȘ Târgoviște refăcut ecartul de patru goluri, scor 10-6 (min. 14), fiind suficient pentru a-și adjudeca prima parte a jocului, în pofida parțialului de 5-2, din ultimele cinci minute, realizat de elevii lui Năstase și Roibu.

Partea secundă a aparținut Academiei Junior, care s-a desprins la 6-3, în minutul 30, ecart care s-a menținut până spre cea de-a doua pauză, când Năstase și co. s-au distanțat chiar și la cinci lungimi, scor 16-11 (min. 40), CSȘ Târgoviște stabilind, însă, scorul final al reprizei: 16-12.

În ultima parte a meciului, Academia a început din nou bine, conducând cu 4-1, după patru minute de joc. Ecartul s-a mărit în minutul 52, scor 10-6, însă CSȘ Târgoviște a revenit, după patru goluri înscrise la rând, în cinci minute. În plus, dâmbovițenii chiar au preluat conducerea, în ultimul minut, dar Andreas Năstase a egalat la ultima fază a meciului, scor 14-14, iar Academia câștigat partida cu scorul final de 41-38, adjudecându-și încă un punct și jumătate.

Lotul Academiei Junior a fost următorul: Teodor Enache, Elisei Stanciu, Sebastian Nica – Andreas Năstase 13 goluri, Andrei Ștefan 11, Luca Vasile 5, Rareș Barbu 5, Andrei Leu 4, Răzvan Nedelcu 2, Alexandru Adetu 1, Liviu Barbu, Luca Ilie, Cosmin Anghel.

Astfel, Academia Junior a încheiat pe locul secund Seria D, cu 20 de puncte acumulate, situându-se în urma celor de la CSM Ploiești (30 puncte), CSO Mizil (16,5 puncte) completând ierarhia celor trei echipe care vor evolua în Grupele principale Valoare.

Clasamentul și rezultatele complete – aici.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *