Junioarele III și-au asigurat prezența în semifinalele Turneului Final Speranță!

Junioarele III și-au asigurat prezența în semifinalele Turneului Final Speranță!

Echipa de junioare III a clubului a bifat cea de-a doua victorie din două partide disputate la Turneul Final Speranță, care se desfășoară la Comănești, asigurându-și calificarea în semifinale.

Jucătoarele pregătite de Ionuț Georgescu, Claudiu Ghesoiu și Laurențiu Jugănaru au dispus, astăzi, în a doua partidă din Grupa B, de CSȘ Sibiu, cu scorul de 54-37, câștigând toate punctele puse în joc.

În toate cele trei secvențe ale meciului, handbalistele Academiei s-au desprins în partea secundă. Au câștigat prima repriză cu scorul de 15-12, după care pe următoarele două și le-au adjudecat cu 21-10, respectiv 18-15.

Pentru Academia Junior au jucat Diana Anton, Iulia Stoica, Olguța Dan – Diana Lefter 25 goluri, Diana Marin 20, Daria Comendant 4, Andrada Calioan 2, Ștefania Ioan 2, Raluca Stoica 1, Maria Luca, Adriana Ion.

În celălalt meci al grupei, HC Dunărea Brăila a câștigat cu CSM Galați, scor 35-24 (15-9, 11-8, 9-7).

În clasament, înainte ultimei etape, Academia Junior ocupă prima poziție, având același număr de puncte (9) cu HC Dunărea, dar cu un golaveraj mai bun (+24 față de +18), ambele echipe asigurându-și calificarea în semifinale. Ordinea, însă, se va stabili mâine, când se vor confrunta în meci direct, de la ora 18:00.

În cealaltă grupă, Viitorul Pantelimon a obținut prezența în semifinale, având 10 puncte, în vreme ce pentru cel de-al doilea loc în „careul de aşi” se duelează LPS Bistrița (4p), CSȘ Petroșani (3,5p) și LPS Satu Mare (2,5p).

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *