Junioarele III se mențin cu maximum de puncte în campionat

Junioarele III se mențin cu maximum de puncte în campionat

Echipa de junioare III a Academiei Junior Ploiești și-a continuat parcursul perfect în startul Campionatului Național, obținând a treia victorie din tot atâte meciuri disputate, adjudecându-și inclusiv toate reprizele, în Seria F. Conduse de pe margine de Alexandru Roibu, junioarele Academiei și-au impus jocul încă din debutul meciului de astăzi, cu CSȘ Ploiești, disputat la Sala „Olimpia”, iar în minutul 6 tabela indica 6-2.

Trioul Diana Lefter – Diana Marin – Daria Comendant nu a putut fi oprit pe plan ofensiv, producând cele mai multe daune în poarta adversarelor de astăzi, Academia adjudecându-și prima parte a întâlnirii cu scorul de 19-10.

Partea secundă a fost cea mai echilibrată, însă tot Academia a avut inițiativa, menținându-se la două-trei lungimi până spre final, când diferența a crescut la patru goluri (scor 12-8, min. 36), ecart înregistrat și la sfârșitul reprizei, scor 14-10.

A treia secvență a meciului a fost controlată în totalitate de elevele antrenorului Alexandru Roibu, Academia impunându-se cu scorul de 17-10, adjudecându-și victoria cu scorul general de 50-30.

Pentru Academia au jucat: Diana Anton, Iulia Stoica, Olguța Dan – Diana Lefter 16 goluri, Diana Marin 14, Daria Comendant 6, Raluca Stoica 4, Alessia Dumitru 3, Andrada Caloian 3, Ingrid Cismaru 3, Ștefania Ioan 1, Elena Ion, Maria Luca, Elena Răducanu, Delia Florescu.

În etapa viitoare, Academia are programat, pe teren propriu, meci cu ACS Transilvania Brașov, în data de 23 octombrie.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *