Junioarele III îşi continuă parcursul perfect din campionat

Junioarele III îşi continuă parcursul perfect din campionat

Echipa de junioare III a Academiei Junior a bifat o nouă victorie de maximum de puncte, în etapa de la finalul săptămânii trecute, din campionat, pe terenul celor de la ACS Kids Tâmpa Braşov. Junioarele conduse de Claudiu Ghesoiu şi-au respectat statutul de favorite în partida de sub Tâmpa, adjudecându-şi toate cele trei reprize, obţinând victoria cu scorul de 40-30 (11-9, 14-10, 15-11).

Pentru Academia au jucat: Dan, Stoica, Anton – Comendant 16 goluri, Marin 12, Lefter 6, Cismaru 4, Dumitru 1, Luca, Stoica, Ion, Caloian, Ioan, Răducan, Vasile.

Astfel, junioarele Academiei se menţin în fruntea ierarhiei din Seria F, cu cinci victorii (cu toate reprizele câştigate; se acordă câte un punct pentru fiecare repriză câştigată) din tot atâtea partide disputate. În etapa viitoare Academia va sta, după care, în runda a şaptea, din 20 noiembrie, are programat, pe teren propriu, duelul cu CSM Corona Braşov, principala contracandidată la prima poziţie, care a câştigat, de asemenea, până acum, toate reprizele din toate meciurile disputate.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *