Junioarele III, în faţa returului din faza preliminară a campionatului

Junioarele III, în faţa returului din faza preliminară a campionatului

Echipa de junioare III a Academiei Junior participă, la finalul acestei săptămâni, la Vâlcea, la turneul al doilea din Seria F a Campionatului Naţional, în care se vor desfăşura meciurile din retur. Echipa condusă de Claudiu Ghesoiu ocupă locul al treilea în clasament, după primele trei partide disputate, cu opt puncte, înregistrând o victorie, o remiză şi o înfrângere.

La turneul de la Vâlcea, Academia contează pe următoarele jucătoare: Rădoiu Antonia, Grigore Ana, Lefter Diana, Stoica Teodora, Constantin Alexandra, Toader Daniela, Stoica Raluca, Cismaru Ingrid, Dracea Bianca, Rândunica Ana, Anton Diana, Marin Diana, Caloian Andrada, Broşteanu Gabriela, Comendant Daria, Dumitru Alessia.

Programul echipei: vineri, 9 aprilie, cu Gr. Şc. Energetic Râmnicu Vâlcea (ora 15:00); sâmbătă, 10 aprilie, cu CSM Ploieşti (ora 17:40), duminică, 11 aprilie, cu CSŞ Ploieşti (ora 12:40).

De menţionat că, deşi echipa Academiei are putea spera încă la calificarea în faza Grupelor Valoare, fiind la doar trei puncte în urma celor de la CSŞ Ploieşti, de pe locul secund (primele două clasate avansează în faza următoare), şansele sunt destul de mici, având în vedere că nu îndeplineşte condiţiile de talie pentru a primi punctul bonus acordat la fiecare meci pentru acest aspect, conform regulamentului Federaţiei Române de Handbal.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *