Junioarele III au încheiat anul cu o remiză

Junioarele III au încheiat anul cu o remiză

Echipa de junioare III a Academiei Junior Ploiești a încheiat anul 2019 duminică, 22 decembrie, evoluând pe terenul formației Sport Club Curtea de Argeș, grupare aflată în grafic pentru calificarea în faza grupelor “speranţă”. Meciul a contat pentru etapa a XIV-a din Seria D a Campionatului Național.

Jucătoarele pregătite de Ionuţ Georgescu, Claudiu Ghesoiu şi Laurenţiu Jugănaru au avut o evoluţie bună, reuşind să revină de la un deficit de şase goluri, înregistrat la un moment dat. După un început de meci echilibrat, gazdele au preluat controlul jocului, desprinzându-se la 10-6 (min. 16), spre finalul primei părți majorând ecartul la șase lungimi, scor 15-9. Totuși, la pauză, diferența a fost de cinci goluri în favoarea amfitrioanelor, scor 16-11.

Chiar dacă echipa din Curtea de Argeș a început partea secundă cu un gol, refăcând diferența de șase lungimi, Academia Junior a preluat inițiativa. Astfel, după un parțial de 7-2, ecartul gazdelor a devenit unul minim, scor 19-18 (min. 40). Academia a egalat, ulterior, scor 21-21, cu un minut înainte de final, însă gazdele au revenit în avantaj, imediat, cu al 22-lea gol al lor.

Totuși, jucătoarele Academiei au arătat determinare și forță de revenire, în final marcând golul prin care au încheiat la egalitate, scor 22-22.

Pentru Academia Junior au evoluat următoarele jucătoare: Mihaela Rădoiu, Bianca Dracea, Diana Anton – Anelisse Grigorescu 10 goluri, Diana Lefter 10, Ana Grigore 1, Daria Comendant 1, Raluca Stoica, Ana Rândunică, Andrada Caloian, Valeria Toader, Alexandra Militaru, Alexandra Constantin, Ingrid Cizmaru, Ioana Tănase, Anemona Sârbu.

De menționat că rezultatul înregistrat este cu atât mai deosebit cu cât echipa evoluează și cu jucătoare mai mici ca vârstă, fiind primul an în campionatul de junioare III, scopul fiind acumularea de experiență la acest nivel.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *