Final de fază preliminară, în campionatul junioarelor III

Final de fază preliminară, în campionatul junioarelor III

Echipa de junioare III a Academiei Junior a încheiat faza preliminară din Campionatul Național, evoluând pe terenul primei clasate a Seriei F, CSM Corona Brașov. Fetele conduse de Claudiu Ghesoiu nu au reușit decât pe alocuri să mențină ritmul cu echipa gazdă, care avea punctaj maxim înaintea acestei ultime etape din faza grupelor geografice.

În fiecare debut de repriză, echipa brașoveană s-a desprins la două-trei goluri, ceea ce a făcut misiunea junioarelor Academiei mult mai dificilă, fiind într-o continuă urmărire a adversarelor.

Echipa Academiei a cedat, în final, cu scorul de 29-53 (10-18, 11-21, 8-14), și a rămas cu 44 de puncte în clasament, ocupând locul al treilea, o performanță în sine, având în vedere că nu a obținut niciun punct bonus, neavând jucătoare de talie.

Pentru Academia au jucat Iulia Stoica, Diana Anton, Olguța Dan – Diana Lefter 12 goluri, Diana Marin 11, Daria Comendant 5, Nicoleta Vasile 1, Maria Luca, Raluca Stoica, Ingrid Cismaru, Adriana Ion.

Astfel, aventura junioarelor III ale Academiei continuă în faza Grupelor „Speranță”, la care s-au calificat ocupantele pozițiilor 3 și 4, obiectivul fiind calificarea la Turneul Final „Speranță”.

 

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *