Final al seriei geografice cu o victorie, la juniori 3

Final al seriei geografice cu o victorie, la juniori 3

Astăzi, în ultima etapă a fazei preliminare din Campionatul Național de Handbal la juniori 3, echipa B a Academiei a jucat la Mizil, întâlnind pe CS Orășenesc din localitate.

Pregătiți de Ionuț Georgescu, Alexandru Roibu și Monica Iștoc, juniorii Academiei s-au impus cu scorul de 35-27 (20-16).

Lotul a fost alcătuit din jucătorii: Cristian Anton, Denis Nițu, Ștefan Dumitru – Liviu Barbu 11 goluri, Denis Georgescu 7, Carlo Zamfir 5, Rareș Carp 4, Cosmin Ionel 3, Mihai Ionel 2, Luca Stoica 2, Ayan Ghinescu 1, Codruț Ana, Matei Gheorghe, Cristian Costache, Justin Plăcintă.

Academia Junior a încheiat, astfel, pe locul al treilea Seria D, cu nouă victorii din 12 partide, acumulând 18 puncte și fiind la egalitate cu CS Brazi, echipa de pe a doua poziție. Departajarea s-a realizat în urma golaverajului din meciurile directe.

Cu un lot format în urmă cu doar un an și jumătate, echipa Academiei va continua campionatul în faza Grupelor Speranță, având ca obiectiv calificarea la Turneul Final Speranță.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *