Echipa de juniori 4 va juca în faza locurilor 9-16, la Turneul Final

Echipa de juniori 4 va juca în faza locurilor 9-16, la Turneul Final

Echipa de juniori 4 a Academiei participă, la Târgu Jiu, la Turneul Final al Campionatului Național de Handbal la această categorie de vârstă.

La finalul fazei grupelor preliminare, juniorii pregătiți de Ionuț Georgescu, Alexandru Roibu și Monica Iștoc au încheiat cu o remiză, cu CSȘ Făgăraș, scor 28-28 (15-12), și două înfrângeri: cu AC Csepreghi Baia Mare, scor 16-23 (8-14), respectiv cu CSȘ Craiova, scor 20-31 (15-11).

Astfel, cu un punct obținut, echipa Academiei a încheiat pe locul 4 Grupa B, câștigată de CSȘ Făgăraș, cu 5 puncte, urmată de CSȘ Craiova și AC Csepreghi Baia Mare, ambele cu câte 3 puncte fiecare, și va juca, în continuare, în faza locurilor 9-16.

Lotul Academiei este format din jucătorii Tudor Luca, Iulian Luca, Eduard Nedelcu, Ștefan Buzoianu, Ștefan Dumitru, Denis Georgescu, Michael Ghiveciu, Ianis Barbu, Cezar Cazan, Alexandru Ioniță, Mihai Baciu, Rareș Dima, Nicolas Stancu, Justin Plăcintă, Alexandru Chiotoroiu, David Cioboată.

Denis Georgescu a fost principalul marcator al echipei în toate cele trei partide disputate, având, în total, 21 de goluri înscrise.

1 Comentariu

  • Cristian Posted 12 iunie 2023 6:05

    Felicitări BAIETI!!!!!

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *