Echipa de juniori 4, calificată la Turneul Final al Festivalului Național

Echipa de juniori 4, calificată la Turneul Final al Festivalului Național

La Breaza, în weekend, a avut loc faza semifinală a Festivalului Național de Juniori IV, masculin, la care a fost calificată și echipa Academiei Junior.

Pregătiți de Ionuț Georgescu, Alexandru Roibu și Monica Iștoc, juniorii Academiei au reușit să obțină calificarea între primele 16 echipe din țară, clasându-se pe locul secund, la evenimentul de la Breaza.

În grupele fazei semifinale, Academia Junior a ocupat locul 1, învingând echipele CSU Pitești, scor 33-31 (18-13), respectiv CSȘ Craiova, scor 23-22 (11-12). Astfel, a jucat finala turneului, cu CSM Târgu Jiu, cedând cu scorul de 19-34 (8-16), ambele echipe fiind calificate la Turneul Final, precum și formațiile de pe locurile 3 și 4.

Lotul Academiei a fost format din următorii jucători: Mihai Baciu, David Cioboată, Ștefan Dumitru – Tudor Luca, Iulian Luca, Eduard Nedelcu, Denis Georgescu, Michael Ghiveciu, Ianis Barbu, Cezar Cazan, Alexandru Ioniță, Rareș Dima, Nicolas Stancu, Justin Plăcintă, Alexandru Chiotoroiu, Andrei Ioniță.

Turneul Final este programat să se desfășoare în perioada 6-11 iunie, localitatea de disputare urmând să fie stabilită, de către Federația Română de Handbal, după data de 15 mai.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *