Echipa de junioare 4 – pe locul 5 la faza semifinală

Echipa de junioare 4 – pe locul 5 la faza semifinală

Sâmbătă și duminică, echipa de junioare 4 a Academiei a evoluat în cadrul fazei semifinale a Campionatului Național de Handbal, EuroRegiunile RO8 și RO3, care s-a desfășurat la Sala Apollo, din București.

Jucătoarele pregătite de Laurențiu Jugănaru și coordonatorul clubului, Ionuț Georgescu, au încheiat pe locul al treilea în Grupa A, cedând duelurile cu echipele bucureștene CS Rapid, scor 9-25, respectiv CSM, scor 14-26, dar au câștigat disputa cu CSM Ploiești, scor 22-20.

Astfel, echipa Academiei a jucat în meciul pentru locul al cincilea, poziție pe care și-a adjudecat-o, în urma victoriei cu CSȘ 2 București, scor 22-18.

Chiar dacă nu au reușit calificarea la Turneul Final (la care au avansat numai primele patru clasate), junioarele Academiei au arătat că potențial există și că se bucură de handbal. Le mulțumim părinților pentru sprijinul acordat și suportul oferit fetelor la fiecare meci!

Lotul echipei a fost alcătuit din următoarele jucătoare: Hreban Daria, Petre Adela, Ioniță Ana, Catrina Antonia, Minea Sofia, Minea Daria, Marin Bianca, Curele Eva, Constantin Delia, Groza Maria, Șerban Bianca, Sandu Sophia, Dumitrache Carla, Nedelcu Cosmina.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *