Despre noi

VINO ALĂTURI DE NOI!

img

Sănătate

Sportul ajută la dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a organismului, pentru a putea face față provocărilor vieții.

Comunitate

Alături de noi, vei avea parte de momente de neuitat.

Libertate

Libertatea de a-ți descoperi limitele.

Putere

Sportul te ajută să fi în formă și construiește personalități puternice.

Scurt istoric

ACS Academia Junior s-a înființat în anul 2015. La baza înființării a stat dragostea pentru sport, în general, și pentru handbal, în mod special. Clubul se adresează atât celor care doresc o carieră de performanță în handbal, cât și celor care doresc să practice handbalul ca sport de masă.

În doar trei ani de la înființare, ACS Academia Junior a reușit să ajungă în fazele finale ale campionatelor naționale, la minihandbal, ulterior făcând pasul spre turneele finale la juniori IV, având, totodată, reprezentare și la loturile naționale.

Împreună, avem grijă să creștem copii sănătoși, bine educați și cu un moral de învingători.

Staff administrativ

Președinte: Adrian Dumitru

Fost component al echipelor Petrolul Teleajen și Uztel Ploiești. Participant în Challenge Cup, cu Uztel Ploiești, echipă cu care a ocupat locul 5 în Liga Naţională. A ocupat funcţia de preşedinte a echipei Petrolul Teleajen, cu care a reuşit să promoveze în prima ligă națională, echipă preluată, ulterior, de CSM Ploiești.

Vicepreședinte: Ionuț Georgescu

Component al echipei naționale de seniori a României (82 de selecții, 199 de goluri), campion național de seniori (2002-2003), component al echipelor din prima ligă spaniolă – Bidasoa Irun și BM Ciudad Encantada, precum și din prima ligă din România – Uztel Ploiești, Fibrexnylon Piatra Neamț, UCM Reșița, CSA Steaua București (echipă la care încă este jucător). Golgheter al campionatului României de două ori, participant în Liga Campionilor, Cupa EHF, Challenge Cup.

Secretar: Bogdan Georgescu

Fost jucător al echipei Petrolul Teleajen Ploiești.