Cu un pas în semifinale, la Turneul Final de junioare IV

Cu un pas în semifinale, la Turneul Final de junioare IV

Echipa de junioare IV a Academiei Junior și-a continuat parcursul perfect de la Turneul Final din campionat, care se desfășoară la Râmnicu Vâlcea. După victoriile din grupa preliminară, care le-au adus pe prima poziție a clasamentului, fetele antrenate de Ionuț Georgescu, Claudiu Ghesoiu și Laurențiu Jugănaru au continuat seria succeselor, întrecând Corona Brașov, în această seară, în Grupa Principală 2, scor 36-29 (11-7, 12-13, 13-9).

Pentru Academia au jucat: Iulia Stoica, Bianca Vesel – Diana Lefter 17 goluri, Diana Marin 8, Daria Comendant 6, Isabela Dragomir 3, Andra Georgescu 2, Elena Ion, Ana-Maria Filip, Maria Luca.

În urma victoriei, Academia Junior a luat o opțiune serioasă pentru calificarea în semifinale, ocupând locul întâi în clasament, cu un total de 8 puncte, având 2,5 puncte avans față de a doua clasată, CSM București, câștigătoarea Grupei D din faza preliminară și viitoarea adversară a Academiei, meci programat mâine dimineață, de la ora 09:00. Corona Brașov (6,5 puncte) și HC Junior BB Buzău (2 puncte) ocupă ultimele două poziții ale ierarhiei.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *