Aproape de puncte, în al doilea meci al turneului de la Vâlcea

Aproape de puncte, în al doilea meci al turneului de la Vâlcea

Astăzi, echipa de junioare III a Academiei Junior Ploiești a evoluat în al doilea meci de la turneul de la Râmnicu Vâlcea, în care se dispută turul Seriei F din Campionatul Național. După succesul înregistrat ieri, în disputa cu echipa gazdă, Gr. Șc. Energetic Rm. Vâlcea, jucătoarele conduse de Claudiu Ghesoiu s-au confruntat cu CSM Ploiești, cealaltă echipă învingătoare din prima zi.

Academia Junior a avut o evoluție bună, ratând cu puțin să câștige prima repriză, pe care a cedat-o, însă, la un singur gol diferență, scor 11-12, după ce, cu trei minute înainte de pauză, conducea cu 10-9.

Și în a doua repriză, dintre cele trei care se dispută la această categorie de vârstă, jucătoarele Academiei Junior au avut inițiativa, însă la mijlocul reprizei CSM Ploiești a preluat conducerea, adjudecându-și și al doilea parțial, scor 12-7.

În ultima repriză, “junioarele” nu s-au mai regăsit, cedând cu 7-17, astfel că CSM Ploiești s-a impus, în final, scor 25-41.

Pentru Academia Junior au evoluat: Antonia Rădoiu, Bianca Dracea, Diana Anton – Diana Lefter 11 goluri, Teodora Stoica 9, Diana Marin 3, Ana Grigore 2, Raluca Stoica, Bianca Rândunica, Alexandra Constantin, Gabriela Broșteanu, Daria Comendant, Daniela Toader, Ingrid Cismaru, Andrada Caloian.

Mâine, în ultimul meci al turneului, Academia Junior se va confrunta cu CSȘ Ploiești, de la ora 12:40.

Adaugă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *